Restaurant, Livrari – Notificari pe mail

Notificare pe email

MandarinPOS este un soft complet pentru administrarea  restaurantelor, barurilor, cluburilor, cafenelelor, cantinelor, fast-food-urilor, ceainariilor, pizzeriilor si a tuturor unitatilor de servire din aceste domenii, in special celor mici si mijlocii.

Mandarin POS Mobile este destinata ppentru a fi folosita pe dispozitive mobile de catre ospatari pentru marcarea comenzilor direct in sistem acestia ne mai fiind nevoiti sa se deplaseze la POS. Ospatarii pot identifica clienti prin scanarea codurilor de bare de pe card, utilizand telefonul mobil si pot vedea comenzile existente la o masa, suma totala de plata sai discountul procentual in functie de clientul identificat.

Notificari email

  • notificari personalizate per utilizator
  • notificare total vanzari zilnice la inchidere zi
  • notificare la plasarea unei comenzi
  • noticare la adaugarea produselor pe comanda
  • notificare la modificari aduse comenzilor

Cu MandarinPOS este foarte simplu sa trimiti notificari administratorilor sau oricarui angajat doresti.

Setezi ce tipuri de notificare sa primeasca unul sau mai multi utilizatori iar la declansarea actiunilor mailurile sunt trimise automat.

Este ideal pentru managerii care doresc control si informatii rapide.

La inchiderea zilei, in momentul in care inchizi programul esti ingtrebat automat daca se face inchiderea de zi. Daca da, un emial care contine toate vanzarile, totalurile cash + card + bonuri se trimit detaliat pe mail.

Cere acum o oferta de pret pentru restaurantul tau