MandarinPOS | Soft restaurant, magazin, livrari, facebook, catering

soft restaurant, livrari si fastfood

MandarinPOS este un soft complet pentru administrarea  restaurantelor, barurilor, cluburilor, cafenelelor, cantinelor, fast-food-urilor, ceainariilor, pizzeriilor si a tuturor unitatilor de servire din aceste domenii, in special celor mici si mijlocii.

Mandarin POS Mobile este destinata ppentru a fi folosita pe dispozitive mobile de catre ospatari pentru marcarea comenzilor direct in sistem acestia ne mai fiind nevoiti sa se deplaseze la POS. Ospatarii pot identifica clienti prin scanarea codurilor de bare de pe card, utilizand telefonul mobil si pot vedea comenzile existente la o masa, suma totala de plata sai discountul procentual in functie de clientul identificat.

Mandarin Mobile Waiter

  • acces ospatari si vizualizare mese
  • operare doar pe mesele libere sau creeate de ospatar
  • administrator care poata adauga produse pe orice masa
  • vizualizare total de plata la o masa
  • executare bon si inchidere masa

MandarinPOS soft restaurant este o solutie complet adaptabila. La cere dezvoltam rapoarte pentru dvs. dar posibilitatile sunt nelimitate cu putina consultanta din partea echipei noastre. Va explicam principile care stau la constructia sistemului si o sa observati ce simplu este sa creeati un raport si sa va urmariti afacerea.

Acest soft destinat restaurantelor sau altor tipuri de afeceri din acest domeniu este extrem de usor de utilizat, are o interfata prietenoasa si usor de utilizat.

Cere acum o oferta specificand nevoile