De ce ai nevoie de un soft pentru casa de marcat?

Casa de marcat este un dispozitiv electronic care utilizeaza o memorie ce nu poate fi stearsa si inregistreaza toate vanzarile unui operator economic. Este foarte utiliza operatorilor economici care au activitatea de comert cu amanuntul. Casa de marcat este obligatorie conform art. 1 alin. (1) OUG 28/1999

Casa de marcat si conectare la soft
 • dispozitiv electronic

  Este un dispozitiv electronic pentru calcularea si inregistrarea vanzarilor

 • obligatorie pentru operatorii economici

  art. 1 alin. (1) OUG 28/1999 prevede obligatia operatorilor economici sa utilizeze o casa de marcat

 • ajutor

  ajuta operatorii economici sa gestioneze vanzarile

 • pret

  pretul lor variaze de la cateva sute de lei la cateva mii

Casa de marcat are o tastatura numeric precum si taste pentru total, memorie si diferite comenzi. In momentul plasarii unei comenzi se tasteaza codul produsului care este vandut, urmat de cantitate, un eventual discount si tasta total.

In functie de codul produsului, se va afisa pe bon numele acestui produs. Codurile se asocieaza de numele produsului de catre anumite societati specializate in fiscalizarea caselor de marcat.

Problema intervine atunci cand sunt multe produse, o sa avem sute de coduri, un cod pentru fiecare produs, lucru care face dificila vanzarea. Trebuie sa stim toate codurile, iar daca vrem sa adaugam coduri sau sa schimbam numele produselor trebuie sa ducem casa din nou la aceste societati specializate.

Aici se observa foarte clar utilitatea unui soft pentru vanzari care se conecteaza la casa de marcat. Este foarte util in gestionarea restaurantelor, fast food-urilor, catering, pizzeri.

In momentul conectarii casei de marcat la un astfel de soft casa de marcat se comporta ca o imprimanta. Astfel, din soft putem schimba oricand numele produsului si acesta va fi printat pe bonul fiscal. Nu mai este nevoie sa stim coduri. Din soft se pot aplica si discounturi usor.

Utilizarea unui astfel de soft face foarte usoara vanzarea, se pot printa diferite informatii ca si comentarii pe bonurile fiscale.

Un astfel de soft face usoara si raportarea vanzarilor pe intervale de timp, utilizatori, categorii de produse sau chiar gestiuni.

Afla mai multe despre soft-ul nostru dedicat restaurantelor, pizzeriilor, fast food, livrari si magazine.